Over Fransiska

Welkom!

 

Laat ik mezelf even aan je voorstellen:

Ben je op zoek naar rust en integriteit, dan kan je bij mij terecht. Maar denk eraan: stille waters hebben diepe gronden! Ik ben gepassioneerd door de natuur, voeding, creativiteit en de menselijke psyche. Ik kan tot op het bot ontroerd worden door muziek, foto’s, boeken, poëzie, film en design. Steeds ben ik op zoek naar de schoonheid van kleine (en grote) alledaagse dingen. Je kan mij altijd met mijn neus in de boeken vinden.

Verder ben ik de trotse mama van 2 prachtige meisjes. En mag me het baasje noemen van een poes, hond en 6 schapen.

Ik heb 15 jaar ervaring in de financiële sector. Een job die niet bij me past samen met 2 kleine kinderen en een verbouwing hebben er in 2012 voor gezorgd dat ik mentaal en fysiek op was. Omdat ik op dat moment geen andere optie zag, heb ik het werk veel te snel hervat. 2 jaar later zat ik opnieuw vast, verveeld en zonder enige vorm van uitdaging. Uiteindelijk heb ik 2 jaar nodig gehad om mezelf terug te vinden. Begraven onder de vele lagen van verhalen die ik mezelf vertelde en verwachtingen van anderen. Uiteindelijk heb ik mijn missie (h)erkend om mensen te mogen coachen naar de beste versie van zichzelf.

Ik ben een gecertifieerde Professional Coach met specialisatie in systemisch coachen (Systo). Ook ben ik een ICP procesbegeleider Creatief Probleemoplossen, specialist in brainstormen.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave